Esports

Noemí Rubio no jugarà més amb l'Espanyol

La jugadora del primer equip s'ha reunit amb el club. Han acordat que es prengui un descans pel que queda de temporada

La jugadora de l'equip femení de l'Espanyol Noemí Rubio, immersa en una polèmica després de fer-se pública una foto en la qual apareixia amb els colors del Barça amb motiu de la Copa del Rei, i el club s'han reunit i han acordat respectar el contracte de la jugadora, que expira el 30 de juny, tot i que consideren que el més convenient és que la migcampista es prengui uns dies de descans.

La jugadora, acompanyada pels seus familiars més directes, s'ha reunit aquesta tarda amb el conseller responsable del futbol femení, Josep Ramió, durant quatre hores a les instal·lacions de l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc.

En el comunicat emès pel club, s'assegura que la migcampista "és conscient que ha pogut ferir la sensibilitat dels socis i simpatitzants del RCD Espanyol, però, si és així, vol que tothom tingui clar que no era la seva intenció".

El club també ha recordat que en els quatre anys que és a l'Espanyol ha demostrat "una total entrega" i, per aquest motiu, tant l'entitat com la futbolista demanen als socis i simpatitzants que recordin "que ha estat una destacada participant en la vida social del club".

La futbolista ha estat protagonista durant els últims dies després que es fes pública una foto en la qual sortia amb una bandera enrotllada a la mà dreta, una bufanda a la cintura i els colors blaugrana pintats a la cara amb motiu de la consecució de la Copa del Rei per part del Barça.

La foto ha ferit la sensibilitat de molts aficionats espanyolistes i fins i tot es va rumorejar que el club trencaria el contracte que tenien. Davant dels continus rumors, l'Espanyol va deixar clar que en cap moment no se la sancionaria per ser aficionada d'un altre equip, només considera que hi ha hagut una falta de respecte per la institució que la paga.

Finalment, les dues parts han optat per una decisió salomònica. La jugadora no participarà en l'eliminatòria dels quarts de final de la Copa de la Reina contra el Llevant que comença aquesta setmana, encara que el club complirà el contracte que tenia signat amb la jugadora.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.