Esports

Guardiola reivindica l'oportunitat del Barça de vèncer sense Ibra ni Messi

Ibra s'ha entrenat aquesta tarda amb tot l'equip i Messi, a part

L'entrenador del Barça, Josep Guardiola, ha defensat que el seu equip pugui optar al triomf sense que dos dels seus millors jugadors, com són el suec Zlatan Ibrahimovic i l'argentí Lionel Messi, estiguin a l'equip titular barcelonista. "Deixeu-me que pensi que sense ells també puc guanyar. També ho podem fer sense altres. Sortirem i jugarem el partit. Amb el que tinguem", ha dit amb contundència el preparador català, ja que aquests dos cracks encara són dubte, tot i que aquesta tarda Ibra s'ha entrenat normalment i Messi, a part.

Guardiola decidirà demà abans del partit, després d'una reunió amb els serveis mèdics, si fa saltar a l'equip titular Ibra i Messi.

En la compareixença davant els mitjans informatius, prèvia al partit de demà, Guardiola ha tornat a mostrar-se partidari de declarar tota la seva atenció al pròxim partit (Inter) i prescindir del següent (Reial Madrid). "El partit que es juga primer és el més important", s'ha limitat a dir Guardiola per evitar el debat,

Sobre Messi, Guardiola ha raonat que l'argentí ha jugat a Bilbao d'ariet perquè entén que és una posició on existeix "menys desgast" que si ho hagués fet d'extrem, i que al final "les coses passen perquè passen", referint-se a la petita lesió que va patir l'argentí.

Guardiola ha animat l'aficionat a acostar-se al Camp Nou "amb un bon somriure. Si vénen una mica espantats, en el minut 5 ja els animarem". "La gent no ens ha fallat des que sóc aquí. No ens confonguem: la feina l'hem de fer primer nosaltres", ha apuntat el preparador barcelonista sobre l'aficionat, que s'espera que demà ompli el Camp Nou com en les grans nits.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.