Esports

La LFP descarta la vaga

La Lliga de Futbol Professional no aturarà la competició per protestar contra la pujada dels impostos per als jugadors estrangers. També ha acordat formar una comissió per negociar amb els poders públics

La Lliga de Futbol Professional (LFP) ha descartat fer vaga en protesta per la pujada de l'IRPF als jugadors estrangers i ha optat per formar una comissió de negociació amb els poders públics per parlar de l'aplicació d'aquesta mesura i altres qüestions que afecten el futbol professional.

El president de la LFP, José Luis Astiazarán, ha anunciat l'acord unànime de l'assemblea per formar aquesta comissió, de la qual formaran part els presidents del Reial Madrid, el Sevilla, el Numància i el Nàstic de Tarragona, a més a més del president de la Lliga.

L'assemblea de clubs ha adoptat aquesta decisió en una reunió a la qual han assistit tots els equips de Primera Divisió excepte el Mallorca, i tots els de Segona, a excepció de Real Unión, Castelló, Elx, Rayo Vallecano, Osca i Cartagena.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.