Esports

Alves: "Molta gent està desitjant que ens eliminin, però ho donarem tot per continuar endavant"

El lateral brasiler del Barça constata la mentalització de l'equip davant el partit decisiu contra l'Stuttgart

Si en un terreny de joc no sol escatimar esforços, Dani Alves acostuma a recular quan se li posa un micròfon al davant. Ahir, però, va ser clar i rotund quan li van preguntar per l'eliminació del Reial Madrid en la Champions contra l'Olympique de Lió: "Sempre dic que en aquesta competició com més rivals es quedin pel camí, molt millor, i hem d'aprofitar aquestes oportunitats. Per a ells era una ocasió magnífica, però feliçment no l'han aprofitada". El brasiler va ser rotund quan li van preguntar per la possibilitat que al Barça li passi el mateix demà en el partit de tornada contra l'Stuttgart. "Molta gent vol que ens eliminin, però ho donarem tot per continuar endavant. Tenim una oportunitat meravellosa de fer coses importants i no ens hem de quedar en el camí per culpa nostra", va assegurar. "I si al final ens acaben eliminant, que sigui com a homes", va afegir a continuació.

Kaká i el Barça
Quan li van preguntar per Kaká i la seva situació al Madrid, Alves va insistir que continua pensant que el seu compatriota triomfaria al conjunt blaugrana: "El que vaig dir és que, segons el meu pensament, el joc del Barça encaixa millor amb les condicions de Kaká i que jo el fitxaria perquè vingués aquí. No he dit res dolent. Mai pensaré que ell s'ha equivocat, perquè cadascú en la seva vida fa el que vol i no sóc ningú per retreure la seva decisió", va assegurar reiterant les declaracions que va fer fa una setmana a La Gazzetta dello Sport i que tanta polseguera han aixecat a Madrid. El lateral blaugrana va fer aquestes declaracions en un acte de Global Humanitària, ONG a la qual ha prestat la seva imatge per a una campanya que té com a missió recaptar fons que aniran destinats als damnificats del terratrèmol d'Haití.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.