Esports

Objectiu: evitar el triplet blaugrana

"Hem de buscar victòries que obliguin el Barça a seguir guanyant", diu el tècnic. El Madrid intentarà retardar la consecució de la Lliga a l'equip català per dificultar-li més el camí

Encara que sobre el paper el Reial Madrid està tocat i enfonsat després de l'estocada mortal del Barça, el tècnic de l'equip, Juande Ramos, va dir ahir que faran tot el possible per posar-li les coses més difícils al Barça, malgrat reconèixer amb alguns silencis que la distància pel que fa a l'equip blaugrana és pràcticament insalvable.

"Hem d'intentar retardar el màxim temps possible el títol del Barça, mantenir la línia anterior a l'últim partit buscant unes victòries que els obliguin a seguir guanyant partits", va assenyalar l'entrenador andalús en la roda de premsa prèvia al partit que disputarà avui (22 h, TV3) el seu equip a Mestalla davant el València.

No és un secret que com més èxits aconsegueixi el Barça, el club blanc s'enfonsarà encara més en el pou, i per això el Madrid intentarà complicar el difícil camí que li queda al Barça fins a final de temporada a la recerca del triplet.

Això és el que marca la teoria, perquè la realitat esportiva sembla anar per un altre camí. A les baixes de Pepe, Sneijder i Guti se n'hi ha afegit una de fonamental, la de Lass, que no s'ha recuperat d'un procés gripal, de manera que el Madrid tindrà un important forat a la seva medul·lar per intentar frenar el musculós centre del camp del València, que es juga en aquest partit una bona part de les seves aspiracions per intentar salvar la temporada ficant-se en una de les places que donen accés a la Lliga de Campions.

La setmana ha estat molt dura per al Madrid, eterna després de la classificació del Barça per a la final europea després del seu èxit en Stamford Bridge, i no són molts els qui aposten per la seva resurrecció en un Mestalla embravit davant la possibilitat de colar-se entre els quatre primers. Més aviat al contrari, hi ha una opinió generalitzada a Madrid que el València pot acabar de rematar els blancs a les portes de la presentació de la candidatura de Florentino Pérez a la presidència.

Deixar enrere el ridícul
Encara que mai se sap, els capitans Raúl i Casillas tractaran d'apel·lar a l'històric orgull madridista en un intent d'alçar el cap i deixar enrere el ridícul de dissabte passat. Serà aquesta, per tant, una altra dura prova de foc per a ambdós equips, i Juande, que té ja clara la seva immediata sortida del Madrid, va voler prevenir de qualsevol resultat advers, recordant que el seu equip es troba "un graó per sota dels grans a Europa".

Per la seva banda, Emery ha mentalitzat els seus jugadors perquè desconfiïn del rival i oblidin l'últim resultat que va encaixar davant el Barça. "Els he dit que es fixin en el 2-4 que van aconseguir a Sevilla fa dues setmanes", va manifestar el tècnic del València, que no es fia de la definitiva rendició del Madrid.

El València podria repetir l'equip que va caure de forma estrepitosa al Lluís Companys fa una setmana, llevat de l'entrada de Pablo Hernández a la banda dreta per Joaquín. Alexis podria ser reubicat a la banda esquerra per aprofitar la seva velocitat i convertir-se en la millor arma de la defensa del València per frenar Robben.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.