Esports

Valdés i Guardiola, reben el premi Zamora i el Miguel Muñoz

Diego Forlán i David Villa han estat guardonats amb el Pitxixi

El porter i el tècnic del Barça, Víctor Valdés i Josep Guardiola, han rebut avui, entre d'altres, els trofeus Zamora i Miguel Muñoz, de la temporada passada, amb els quals el diari Marca premia els millors de la lliga.

També han estat distingits l'uruguaià Diego Forlán (Atlètic de Madrid) i el davanter David Villa (València), els quals han rebut els premis Pitxitxi, com a màxim golejador de la Lliga, i Zarra, com a màxim golejador espanyol.

Dels onze premiats (5 de Primera divisió i 6 de Segona, en compartir aquest any dos porters el trofeu al porter menys golejat), ha estat absent l'entrenador del Barcelona, Pep Guardiola, que aquest matí ha dirigit la sessió preparatòria del seu equip a Barcelona.

Sí que hi ha estat, en canvi, el porter Víctor Valdés, a qui el club ha concedit permís per no assistir a l'entrenament i anar a Madrid a recollir el premi. Per al porter Víctor Valdés és el segon Zamora de la seva carrera, perquè ja el va guanyar en la temporada 2004-05, amb 25 gols encaixats (0,71 de mitjana).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’amiant arriba a la Champions

 

Retorns i urgències

barcelona
 
 

Territori Champions

GIRONA
 
la crònica

Perseguint el somni olímpic

Mataró
 

Tot comptant els dies

La Bisbal d’Empordà
 

El gol es resisteix als de davant

Girona
 

En hores baixes

barcelona