Esports

El Barça prepara la Copa sense la seva columna vertebral

Puyol, Piqué, Xavi, Iniesta, Messi i Ibrahimovic no viatjaran a Lleó

Després de l'exhibició contra el Saragossa en Lliga (6-1), el Barça ha tornat avui als entrenaments sense la columna vertebral de l'equip, per preparar el partit de Copa de dimecres que ve contra la Cultural Leonesa.

Els defenses Carles Puyol i Gerard Piqué, els migcampista Xavi Hernández i Andrés Iniesta i els davanters Lionel Messi i Zlatan Ibrahimovic no s'han exercitat, perquè el tècnic, Josep Guardiola, els va donar festa ahir fins al dimecres, quan està previst que s'entrenin a Barcelona mentre la resta de la plantilla viatja a Lleó per disputar el partit de Copa.

Tampoc ha estat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper el porter Víctor Valdés, que ha viatjat a Madrid, amb permís del club, per rebre el trofeu Zamora, que l'acredita com a porter menys golejat de la temporada passada.

Davant tantes absències, Guardiola ha completat l'entrenament amb sis futbolistes del filial: el porter Jordi Masip, els defenses Iván Benítez i Andreu Fontás, el migcampista Jonathan dos Santos i els davanters Jonathan Soriano i Gai Assulín.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.