Esports

L'Ajuntament de Barcelona habilita un espai al Maremàgnum per als seguidors de l'Stuttgart

Els seguidors de l'equip alemany es desplaçaran a la capital catalana acompanyats per personal de seguretat del seu club

L'Ajuntament de Barcelona organitzarà una fan zone aquest dimecres al Maremàgnum per als seguidors de l'Stuttgart què viatjaran a la ciutat amb motiu del partit de vuitens de final de la Champions League que enfrontarà demà l'equip alemany amb el Barça.

L'espai habilitat comptarà amb diverses activitats esportives, zones amb música a l'aire lliure, bars i restaurants on els aficionats alemanys podran amenitzar l'espera fins a l'hora del partit.

Està prevista l'arribada d'uns 2.500 seguidors acompanyats per vint stewards, personal de seguretat del mateix club, que els oferiran assistència durant el viatge i l'estada a la ciutat.

L'Ajuntament ha facilitat una web per als seguidors de l'Stuttgart amb informació sobre la normativa ciutadana, el transport públic i informació turística i cultural en alemany. A més, amb cada entrada s'entregarà una carta de benvinguda a Barcelona on es recordaran les normes de convivència.

Els comerços del districte de Ciutat Vella també seran informats de tot el dispositiu previst per al partit, i s'enviaran circulars als establiments i els autoserveis d'alimentació per demanar la col·laboració pel que fa a la venda de begudes alcohòliques.

La Guàrdia Urbana ha preparat un dispositiu especial al centre de la ciutat, als voltants del Camp Nou i a la zona del Maremàgnum. El consistori instal·larà 56 lavabos portàtils i quatre zones de recollida de vidres.

Aquest no és el primer cop que l'Ajuntament habilita una zona de la ciutat per acollir els aficionats rivals en un partit de la Champions contra el Barça.

L'any 2008, en el vuitens de final de la competició que enfrontaven l'equip català amb el Celtic de Glasgow, el consistori va cedir el pavelló 7 de la Fira de Barcelona, que va ser batejat com a Celtic Meeting Point.

El mateix any, en les semifinals contra el Manchester United, l'Ajuntament també va cedir el Port Olímpic per rebre l'onada d'aficionats anglesos que van viatjar a Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.