Esports

Laporta: "Guardiola serà l'entrenador del Barça la temporada que ve"

Les condicions i la firma del contracte es concretaran després de les eleccions i amb el nou president blaugrana

Ja és un fet. Pep Guardiola serà l'entrenador del Barça la temporada que ve. Així ho ha anunciat en una roda de premsa multitudinària el president del club, Joan Laporta, acompanyat del mateix tècnic blaugrana i de Txiki Begiristain.

Segons Laporta, ell i el tècnic es van reunir ahir dimarts a la tarda, i ha manifestat que les dues parts tenen "la garantia" que Guardiola continuarà entrenant el primer equip del Barça el curs vinent.

En un principi, Guardiola renovarà per una temporada més, tot i que Laporta ha assegurat que, de moment, només hi ha un compromís ferm i que les condicions i la firma del contracte es concretaran a partir de l'1 de juliol i que es farà amb el nou president del Barça que sortirà de les eleccions, que, en un principi, se celebraran a finals de maig o principis de juny.

Guardiola ha assegurat que hauria preferit esperar a final de temporada per acceptar la renovació, però que precisament la celebració de les eleccions i la pressió mediàtica que s'ha generat al voltant d'aquesta qüestió l'han fet decidir a fer el pas. Segons Laporta, ha estat una decisió que Guardiola ha pres en la intimitat i des del convenciment, i l'anunci "és important" que s'hagi fet ara, "perquè el Barça no es podia estar més temps sense saber una notícia així".

Tot i que ha dit: "Sé que un dia deixaré de ser entrenador del Barça i sé que enlloc estaré tan bé com aquí", Guardiola ha volgut remarcar que un entrenador del Barça "no ho ha de ser pel què ha aconseguit" ni per haver nascut en un determinat lloc, sinó que "ha de demostrar cada dia" el que fa. El de Santpedor ha dit que l'anunci s'ha fet ara perquè no era qüestió que cada vegada que sortís en roda de premsa el president Laporta o algun jugador se'ls fes sempre la mateixa pregunta. "Ho havíem de matar aquí", ha conclòs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.