Esports

Laporta: "Per guanyar la Lliga cal guanyar els quatre partits"

Aquest matí el president blaugrana ha visitat els jugadors del primer equip a la ciutat esportiva, i ha afirmat que els ha vist "tristos" i abatuts"

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha visitat aquest matí els seus jugadors a la ciutat esportiva i els ha dit que se sent "orgullós" d'ells i els ha demanat que s'animin per poder guanyar la Lliga.

"Per guanyar la Lliga cal guanyar els quatre partits. I ho hem d'assegurar", ha manifestat Laporta a la sortida de la reunió amb la plantilla. "Les proclames estan bé, però la Lliga cal guanyar-la al camp. Ens hem de deixar la pell per guanyar la Lliga perquè de moment estem més ben situats, però hi podem confiar. Una de les coses que hem d'aconseguir és aixecar l'ànim dels jugadors", ha explicat.

Laporta també ha demanat als seus jugadors que les raons de la derrota d'ahir, malgrat guanyar 1-0 a l'Inter, les busquin en els seus propis errors. "No som un equip que doni excuses, som el Barça, tenim un estil i model propi, amb un sistema de joc propi, que al meu entendre és un equip que juga i estima el futbol i la pilota; hem de ser fidels a aquest sistema", ha demanat.

Per aquesta raó, creu que els jugadors han d'anar "amb el cap ben alt" perquè són el Barça i són "el millor equip del món". Tot i això, no ha amagat que els ha vist "tocats". "Primer de tot perquè volien donar una alegria a l'afició. Els jugadors eren els primers a voler anar a la final i donar una alegria al barcelonisme. Estan tristos, avui és un dia dur perquè estan abatuts, però cal recuperar-se dels cops i estar una altra vegada al peu del canó per guanyar la Lliga i donar una altra alegria als barcelonistes", ha afirmat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.