Esports

L'Espanyol haurà de pagar 2,4 milions anuals els pròxims 24 anys

La junta general d'accionistes aprova els comptes de l'exercici tot i els 6,8 milions de pèrdues

La junta general d'accionistes del RCD Espanyol ha aprovat gairebé per unanimitat (99,64%) l'exercici econòmic de la temporada passada amb unes pèrdues netes de quasi 7 milions d'euros, que incrementen el deute net del club fins a 113,8 milions d'euros.

Aquesta xifra, motivada en part per la construcció del nou estadi de Cornellà-el Prat (65 milions) i la reurbanització de l'àrea de l'estadi (15 milions), obligarà l'Espanyol a pagar a partir de la pròxima temporada 2,4 milions d'euros cada any durant els pròxims 24 anys.

"Tots sabeu que tenim un deute a llarguíssim termini, però l'Espanyol es pot permetre fer aquest pagament anual sense haver de trastocar els plans esportius i socials. Hi ha deute, però la gent ho ha entès", va explicar després el president del club, Daniel Sánchez Llibre.

Respecte al resultat negatiu de l'exercici 2008-09, exactament de 6.857.978,89 euros, el consell d'administració ha admès que una part és deguda a les despeses de la construcció de l'estadi i una altra part important a la destitució de dos entrenadors, Márquez i Mané, durant la temporada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.