Esports

Hurtado creu que l'Espanyol passa per una mala ratxa i està perdent les bones sensacions

El migcampista admet que és "un moment delicat" i que l'equip "ha de seguir creixent"

El migcampista de l'Espanyol Moisés Hurtado ha lamentat avui la mala ratxa per la qual està passant l'equip en els últims partits.

L'equip blanc-i-blau està "decebut pels últims resultats", ha dit Hurtado, i ha comentat que "fins fa poc teníem bones sensacions i últimament les estem perdent". Pel migcampista, no es tracta d'un problema de "falta d'actitud" sinó que s'han ajuntat diversos aspectes, com ara "la falta de gol" i l'ansietat pel fet de no haver "generat ocasions" d'aconseguir-lo. 

Hurtado ha admès que es tracta d'un "moment delicat" en què l'equip "ha de seguir creixent de darrere cap a davant". "En el nostre afany d'arreglar la teulada ens hem oblidat dels fonaments", ha afegit.

Referint-se a l'Atlètic, Hurtado creu que l'equip ha jugat "de forma alegre", però que els seus adversaris "tenen molta qualitat a dalt i arribaven amb moltes urgències al partit". En aquest sentit, ha recordat que jugant al 90% només "poden guanyar equips com el Barça o el Reial Madrid" mentre que, ha conclòs, a l'Espanyol "hem d'estar mentalitzats i jugar al 120%, perquè d'una altra manera ens serà complicat guanyar un partit".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.