Esports

Contador reforça el seu domini en l'etapa reina del Tour

El madrileny arriba a la meta amb Schleck i dos minuts d'avantatge sobre el grup

El ciclista madrileny Alberto Contador ha donat un cop d'autoritat en la 17 etapa del Tour de França entre Martigny i Le Gran Bornand, de 169 quilòmetres. Contador ha arribat a la meta amb Frank Schleck (Saxo Bank), guanyador de l'etapa, i ha tret més de dos minuts als primers perseguidors, entre ells l'americà Lance Armstrong, que cau al quart lloc de la classificació general.

A vint quilòmetres de l'arribada, Contador, el seu company d'equip Andreas Kloden i els germans Schleck anaven destacats i el corredor madrileny ha donat un cop de pedal més que ha estat seguit pels corredors del Saxo Bank i ha descavalcat els seus companys d'equip.

Un altre que ha quedat definitivament exclòs de la lluita pel pòdium és el guanyador de l'edició del Tour de l'any passat, Carlos Sastre (Cervélo), que ha punxat en el tram final de l'etapa i ha entrat a la meta a més de set minuts del guanyador.

Aquest dijous es disputarà la contra rellotge en un circuit al voltant del llac d'Annecy, de 40,5 quilòmetres. Aquesta etapa pot aclarir bona part dels primers llocs del pòdium a París, amb permís de la penúltima jornada amb arribada al cim del Mont Ventoux.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.