Esports

El Madrid, mentalitzat per a l'huracà blaugrana

Guti dissenteix de l'afició assegurant que el seu equip és el favorit, mentre Pellegrini assaja tàctiques defensives per frenar Messi

Després de l'exhibició del Barcelona de Messi contra l'Arsenal, la part més blanca de Madrid mostrava aquest dimecres la seva preocupació no només per la creixent possibilitat de veure el conjunt blaugrana coronant-se rei d'Europa al seu propi estadi, sinó també pel temor de veure com per segon any consecutiu el seu equip surt estomacat contra els culers davant 80.000 madridistes.

Ahir van ser nombroses les enquestes que diversos mitjans de comunicació van fer pels carrers de Madrid i, el que són les coses, per primera vegada els seguidors dels dos equips es mostraven d'acord en la superioritat blaugrana.

Òbviament, Guti no pot pensar de la mateixa manera, per aquest motiu el 14, es va rebel·lar contra la majoria i va assegurar sense cap tipus de pudor que el Madrid "sempre és favorit quan juga a casa".

El migcampista blanc va lloar Messi, però va destacar que és el col·lectiu el que el preocupa del Barça. "No sé si Cristiano està a l'altura de Messi o més, i no fa falta que faci quatre gols perquè sapiguem qui és Messi. És una figura de nivell mundial i ho demostra partit a partit. És el seu jugador més desequilibrant, però preocupar-nos d'un sol jugador amb l'equip que té el Barcelona és totalment ridícul", va assenyalar.

Pellegrini està treballant en un pla "anti-Messi" i dubta sobre la demarcació de Sergio Ramos. Si juga de central, Arbeloa ocuparà la banda dreta i deixarà Marcelo, amb el consegüent perill defensiu per als blancs, a la parcel·la esquerra. Amb aquesta formació, el Madrid guanyaria un migcampista.

Pel que fa a la presència de Kaká, excepte sorpreses d'última hora, sembla molt poc probable que Pellegrini pugui disposar del brasiler per al partit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.