Esports

Laporta desmenteix haver insultat el president d'Extremadura

El president del Barça creu que Fernández Vara es vol fer publicitat parlant ara d'una conversa del mes d'agost


El president del FC Barcelona, Joan laporta, ha negat haver insultat mai el president de la Junta d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara, tal com publicava el diari El Mundo aquest divendres. El president blaugrana ha explicat que respecta els extremenys i al seu president i considera que aquest és un altre episodi per desestabilitzar el Barça.

"L'única rao que veig en les declaracions (de Vara) és que s'està intentant fer publicitat a costa meva. Jo respecto Extremadura, als extremenys i al seu president. En cap cas els he insultat", va dir rotund Laporta al mateix aeroport d'El Prat, tot just després d'aterrar procedent de Mèxic, on ha estat de viatge els últims dies.

Respecte a Guillermo Fernández Vara, Laporta va confirmar que va tenir una conversa amb ell arran d'un article. "Em va decebre i li ho vaig fer saber. Vaig tenir una llarga conversa amb ell, però jo no desvelaré una conversa privada. El que no entenc és que digui això mesos després. Em sap greu que faci el joc als que ens tenen ganes i volen desestabilitzar al Barça".

El president de la Junta d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara, havia confirmat al matí que el president del FC Barcelona, Joan Laporta, li va dir "imbècil en diverses ocasions" per haver escrit un article al diari Marca en què el criticava educadament per utilitzar el club com a trampolí polític. Vara ha recordat que "el Barcelona no és Laporta, el Barcelona som molta gent".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.