Esports

Kameni renova quatre temporades més amb l'Espanyol

El porter camerunès no ha trobat cap oferta que satisfés els seus interessos. La bona relació amb Sánchez Llibre, clau en la negociació

El porter camerunès Carlos Kameni i l'Espanyol han arribat aquest dimarts a un acord per renovar el contracte del porter, que finalitzava el 30 de juny, per les següents quatre temporades.

Les negociacions entre Kameni, concentrat amb la selecció del Camerun, i el club català s'han resolt molt abans del previst. Encara que durant tota la temporada es va especular amb la marxa segura del porter camerunès, finalment les dues parts han arribat a un acord per ampliar la seva vinculació.

El porter, que va arribar en la temporada 2004-05 amb Miguel Ángel Lotina a la banqueta, ha acceptat l'oferta plantejada pel club barceloní i que el converteix en jugador espanyolista fins al 30 de juny de 2013.

Kameni, qui fins i tot va fer la sensació d'acomiadar-se de l'afició en l'últim partit de Lliga davant el Màlaga, no ha trobat cap oferta que satisfés els seus interessos. La seva bona relació amb el president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, també ha estat clau en les negociacions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.