Esports

El Barça espera Filipe

El Dépor no cedeix, el jugador atura les vacances per negociar directament i el club blaugrana allarga el límit fins avui. No Txigrinski diu que es queda al Xakhtar

El límit de 24 hores que s’acabava ahir no ha pressionat Augusto César Lendoiro. El president del Deportivo no ha mogut fitxa en les pretensions d’ingressar 14 milions d’euros per la venda del lateral esquerre Filipe al Barça, que n’ofereix vuit. En canvi, el brasiler sí que n’ha mogut, de fitxa, i en atenció al gest el Barça també: el defensa deportivista ha interromput les vacances i ja està volant cap a Galícia per mirar d’estovar Lendoiro, mentre que el club blaugrana ha allargat el límit de 24 hores fins avui.

És sabut que el màxim dirigent del Deportivo és un ós molt dur de rosegar a l’hora de negociar. Fins al punt que ni l’evidència dels fets el mou mig mil·límetre. I és que ahir va arribar a la Corunya Brayam Chico Angulo, lateral esquerre colombià del Leixoes portuguès que ha estat cedit al Dépor. És a dir, que té la posició més que coberta.

El jugador coneix bé Lendoiro, i no va dubtar, davant el límit imposat pel Barça, a saltar l’Atlàntic per exercir encara més pressió. I quan arribi, si no l’hi van comunicar en ple vol, veurà com el tècnic, Miguel Ángel Lotina, l’ha convocat per començar diumenge la pretemporada. Més llenya.

I encara comprovarà que avui no es podrà reunir amb el president deportivista, que es passarà el dia a Madrid amb motiu de l’assemblea general de la Lliga de Futbol Professional, en què s’ha de fer el sorteig del calendari de la pròxima Lliga. És més probable que la pressió directa, allà a Madrid, l’exerceixi Joan Laporta.

“El Barça tornarà”

On ja no hi ha pressió per exercir és a Ucraïna. El central Txigrinski, un dels tapats del mercat blaugrana tot i la seva innegable qualitat, ha decidit finalment quedar-se al Xakhtar Donetsk, equip amb el qual va guanyar l’última Copa de la UEFA. El Barça havia ofert 15 milions d’euros pel rocós i també talentós jugador, però el mateix tècnic de l’equip, el romanès Mircea Lucescu, s’havia encarregat de tibar la negociació. “No el vendrem per menys de 20 milions”, va assegurar immediatament.

En declaracions ahir a la web del club ucraïnès, Txigrinski ja no va esperar-se a una contraoferta, tot i que amb una explicació ben particular: “Pot ser que una ocasió com aquesta no se’m torni a presentar en tota la meva carrera. Però d’altra banda, si demostro, primer a mi mateix, que mereixo aquesta oferta i elevo el llistó del meu nivell, el Barça tornarà a buscar-me”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.