Esports

Pochettino anima el seu equip a recuperar "l'esperit" i a "tornar al camí dels bons resultats" en el partit contra el Racing

Nou jugadors de l'Espanyol arrosseguen molèsties diverses i no saben si jugaran aquest diumenge

L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha animat l'equip aquest dimecres a recuperar "l'esperit" que els identifica "com a grup" i tornar a ser solidaris en el terreny de joc.

Sobre la derrota contra l'Atlètic de Madrid (4-0), el tècnic ha opinat que va ser "un accident" i "un pal gros". Ha afegit que a l'equip li falta "una mica de profunditat i una mica més d'ansietat" i que cal "arriscar una mica més en atac", però ha remarcat que no està "preocupat ni intranquil" i que ha fet teràpia al vestidor.

"Sabem el que hem de corregir per fer un bon partit aquest diumenge", ha dit. En la seva reflexió, Pochettino ha reconegut que el partit contra el Racing de Santander és propici perquè l'equip reaccioni, ja que "a meitat de la taula és millor solucionar tots aquests aspectes", i ha indicat que per tal de "tornar al camí dels bons resultats", l'equip buscarà la victòria "des del primer minut".

Jugadors amb molèsties
D'altra banda, l'entrenador ha dirigit aquest dimecres una sessió preparatòria en família per culpa dels nombrosos jugadors de la primera plantilla que arrosseguen alguna molèstia. Entre aquests, David García, Iván Alonso, Nico Pareja, Joan Verdú, Fernando Marqués, Carlos Kameni, Iván Pillud, Javi Chica i Iván de la Peña esperen saber si entraran a la convocatòria amb vistes al partit d'aquest diumenge.

David García s'ha exercitat al marge perquè pateix una cervicàlgia, mentre que Verdú segueix un pla específic de treball per una sobrecàrrega a la cama dreta. Kameni, d'altra banda, pateix una capsulitis acromioclavicular a l'espatlla dreta que li impedeix entrenar-se amb normalitat. Finalment, Javi Chica ha acabat amb molèsties al turmell, mentre que Marquès i Pillud no han participat a la segona part de l'entrenament.

Els que poden reincorporar-se al grup a partir de demà són Iván Alonso, que ha estat refredat, i Nico Pareja, que manté una bona evolució de l'elongació d'un múscul de la cama dreta. La mala notícia ha estat la lesió de Lucas Porcar, que pateix un esquinç de grau en el lligament lateral extern del turmell dret. El jugador, que va viatjar a Madrid amb el primer equip, difícilment podrà jugar aquest diumenge.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.