Esports

Pavón: "El Rubín Kazan ha demostrat que al Barça se'l pot guanyar"

El central del Saragossa admet que l'equip de Guardiola és "dur de superar" al seu camp, on els aragonesos juguen diumenge

El jugador del Reial Saragossa Francisco Pavón ha assenyalat aquest dimecres que l'equip rus del Rubín Kazan va demostrar ahir que al Barça, el rival amb qui s'enfronten diumenge, se'l pot guanyar.

"Serà un partit molt complicat, però tenim possibilitats i hem d'explotar-les al màxim, a la vegada que hem d'intentar frenar les virtuts del Barcelona", ha explicat el central del conjunt aragonès.

El defensa saragossista ha comentat que l'equip català és "el més dur de superar" al seu camp, però que el Reial Saragossa no renunciarà a res i que intentarà "plantejar un partit per fer-li mal".

El jugador madrileny, que ja està recuperat del virus grastrointestinal que el va afectar durant el partit de la passada jornada contra el Racing de Santander i pel qual va haver de ser substituït, ha explicat que el conjunt aragonès s'ha centrat a preparar el partit contra l'equip de Pep Guardiola tan bé com pugui i que cal oblidar-se del partit contra el conjunt càntabre i pensar en pròxim, contra l'equip català.

"Hem d'intentar estar contra el Barcelona al nostre millor nivell possible. Cal estar al 110% perquè fins i tot quan diu que està malament és capaç de guanyar qualsevol", ha ressaltat el jugador del Reial Saragossa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.