Esports

1.275 aficionats animaran el Barça a Stuttgart

Un centenar de seguidors surten amb més de tres hores de retard de l'aeroport del Prat per causes que es desconeixen

El primer equip del Barça no estarà sol a Stuttgart. Prop de 1.300 aficionats animaran els jugadors des de les graderies de l'Stuttgart Arena amb l’objectiu de començar a encarrilar els vuitens de final de la Champions.

Aquest dimarts, el vigent campió de la màxima competició europea vol aconseguir contra l’Stuttgart un resultat que li doni certes garanties per afrontar el partit de tornada al Camp Nou.

Els socis i aficionats del Barça en són conscients i no han volgut deixar sola la plantilla. Un total de 1.275 aficionats es desplacen fins a la ciutat alemanya per presenciar el partit en directe en el primer desplaçament de la màxima competició europea del 2010.

Aquest desplaçament per a alguns ha estat més pesat del que és habitual. Més d'un centenar i mig d'aficionats blaugranes no han pogut sortir aquest matí a l'hora prevista, les 08.55, de l'aeroport del Prat.

El vol d'Air Slovakia cap a Stuttgart s'ha enlairat finalment a les 12.30 hores, amb un retard de més de tres hores per causes que es desconeixen. Fonts de l'aeroport han apuntat, però, que molt probablement aquest retard deu tenir relació amb la vaga dels controladors francesos, ja que s'ha de sobrevolar el seu espai aeri.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.