Esports

Touré i Keita es reincorporen als entrenaments

El Barça ha entrenat avui a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí amb només sis jugadors del primer equip

El Barça ha entrenat avui a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí amb només sis jugadors del primer equip: Valdés, Pinto, Maxwell, Iniesta, i els africans Touré Yaya i Keita, que s'han reincorporat a les ordres de Pep Guardiola després dels seus respectius compromisos internacionals i únicament han realitzat una suau carrera contínua.

El 'virus FIFA' ha deixat en quadre l'equip de Guardiola per preparar la segona jornada de lliga davant del Getafe, i el tècnic ha hagut de completar l'entrenament amb jugadors del Barça Atlètic i del juvenil, mentre que el mexicà Rafa Márquez, i el canari Jefrén Suárez, que ahir va jugar amb la selecció sub 21, han fet feina de recuperació.

Fontàs, Muniesa, Oriol Romeu i Armando, del Barcelona Atlètic, i Sergi Gómez, Espinosa i Adrià Carmona, del Juvenil, han estat els jugadors amb els quals Guardiola ha comptat per dur a terme l'entrenament d'aquesta tarda. El següent entrenament dels de Guardiola és demà, a les dos quarts de deu del matí.

Vol estar més temps amb el Barça
Keita ha assegurat avui que demanarà a la federació del seu país endarrerir la seva incorporació a la Copa Àfrica, que tindrà lloc durant el mes de gener, per perdre's la menor quantitat de partits possibles amb el Barça.

Keita ha dit que per a ell és "normal" jugar aquesta competició i ha assegurat que encara que Touré Yaya (Costa d'Ivori) i ell mateix disputin la Copa de l'Àfrica (10 al 31 de gener a Angola), a l'equip hi ha jugadors suficients per suplir-los amb garanties.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’amiant arriba a la Champions

 

Retorns i urgències

barcelona
 
 

Territori Champions

GIRONA
 
la crònica

Perseguint el somni olímpic

Mataró
 

Tot comptant els dies

La Bisbal d’Empordà
 

El gol es resisteix als de davant

Girona
 

En hores baixes

barcelona