Esports

Hleb i Cáceres, a punt de confirmar la seva sortida del Barça

L'expedició blaugrana ha emprès aquest matí el viatge cap als Estats Units on hi jugarà tres partits amistosos

Alexander Hleb i Martín Cáceres són els dos únics jugadors del Barça que no formen part de l'expedició blaugrana que aquest matí ha emprès viatge cap als Estats Units, ja que tots dos estan a punt d'oficialitzar la seva sortida del club.

El davanter bielorús està a un pas de tancar la seva cessió a l'Stuttgart, tot i que abans de confirmar-ne la sortida, el Barça haurà de resoldre el seu principi d'acord amb l'Inter de Milà per a la cessió del bielorús, qui en un principi va formar part de l'operació del fitxatge d'Ibrahimovic.

El Barça s'havia compromès a assumir almenys el 70 per cent de la fitxa de Hleb si el jugador acabava finalment a l'Inter, però les noves circumstàncies obliguen el club blaugrana a renegociar les condicions amb l'Inter.

El fet que els responsables del club (el president, Joan Laporta; el secretari tècnic, Aitor 'Txiki' Begiristain; i el director de futbol, Raúl Sanllehí) s'hagin desplaçat a la gira nord-americana de l'equip endarrerirà almenys un dia l'anunci oficial de l'acord per a la cessió de Hleb.

També patirà un retard l'oficialització de la cessió de Martín Cáceres al Juventus italià per una temporada. El defensa internacional uruguaià té contracte amb el Barça fins al 30 de juny de 2012.

Cáceres jugarà cedit a l'equip de Torí en virtut d'una operació que no contempla l'arribada de cap jugador del conjunt italià al Barça.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.