Esports

Contador, patró del Tour 09

El madrileny vola a la contrarellotge i amplia a 4 minuts la distància amb el segon

Alberto Contador ha deixat clar que és el patró de la ronda francesa en la contrarellotge de 40,5 quilòmetres al voltant del llac d'Annecy. Després del cop d'autoritat de dimecres, el madrileny ha guanyat la jornada contra el crono amb 3 segons d'avantatge respecte al segon, l'italià Fabian Cancellara. A la general, Contador ha distanciat el segon classificat, el luxemburguès Andy Schleck (Saxo Bank) a 4 minuts i 11segons. Lance Armstrong recupera posicions de podi i s'ha col·locat tercer a 5 minuts i 25 segons.

Contador s'ha imposat als grans especialistes del pilot, l'italià Fabian Cancellara, el rus Mikhail Ignatiev i el britànic Bradley Wiggins. Per la seva banda, Lance Armstrong recupera opcions de podi. Per al nord-americà la cursa encara té molt en joc fins a arribar a París, ja que si bé Schleck està a més d'un minut, els seus immediats perseguidors, el britànic Bradley Wiggings i l'alemany Andreas Kloden estan a 12 segons d'ell.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.