Esports

Piqué no s'entrena per un cop al genoll i és dubte per al Sevilla

Aquest dijous Pep Guardiola donarà descans a l'equip

Després de golejar el Tenerife (4-1) i fer un pas més cap al títol de Lliga, la plantilla del Barcelona ha tornat als entrenaments sense el defensa Gerard Piqué, que pateix un hematoma al recte de la cama dreta i és dubte per al partit de dissabte contra el Sevilla.

Piqué, que va ser substituït al descans del partit d'ahir per Pedro Rodríguez a causa d'un cop a la cuixa, s'ha sotmès avui a una ecografia que ha confirmat l'hematoma a la zona afectada.

El central català ha fet aquest matí de dimecres un tractament específic, mentre la resta dels seus companys s'exercitaven sobre la gespa de la Ciutat Esportiva. La seva evolució els pròxims dies determinarà la seva participació en el partit del Sánchez Pizjuan.

Després d'acabar una suau sessió de recuperació, el tècnic del Barça, Pep Guardiola, donarà descans aquest dijous als seus homes. La plantilla, per tant, tornarà a la feina divendres, quan prepararà, en un entrenament a porta tancada, el compromís contra el conjunt sevillà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.