Esports

Gasol confia poder jugar l'europeu de bàsquet malgrat la lesió a la mà

L'aler pívot haurà d'estar 20 dies per poder tornar a tocar la pilota

L'aler pívot dels Lakers de Los Angeles i de la selecció espanyola Pau Gasol va haver de ser atès dilluns d'una lesió amb ferida oberta i ruptura de lligament en un dit de la mà esquerra, però ha volgut deixar clar el seu compromís per disputar el campionat d'Europa de bàsquet.

“La meva ferma voluntat és quedar-me amb els meus companys per exaurir totes les opcions per arribar a l'europeu”, va declarar en roda de premsa Gasol. El jugador, segons un informe oficial, va ser atès en un centre hospitalari de Sevilla i haurà d'esperar entre 12 i 14 dies perquè li treguin els punts de la ferida i haurà d'estar una vintena de dies amb una fèrula al dit. En un termini de vint dies podrà començar a tocar la pilota amb la protecció corresponent.

El jugador ha manifestat la seva confiança que els Lakers no posaran cap obstacle perquè pugui disputar l'europeu de bàsquet.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.