Esports

De la clatellada d'Ariza al pas pel quirfòfan

Rudy Fernández s'ha perdut els dos últims partits dels Blazers. Els càlculs apunten que se'n perdrà com a mínim 17 més

Rudy Fernández estava a punt de fer una esmaixada en la pallissa dels Blazers als Lakers quan Trevor Ariza va expressar la frustració en forma de falta. Una clatellada contundent en un 10 de març amb una forta caiguda sobre l'esquena, que ha dut a la situació actual nou mesos més tard: l'escorta català va ser operat ahir perquè el dolor era insuportable i s'escampava.

Rudy s'ha perdut els dos últims partits dels Blazers. Els càlculs apunten que se'n perdrà com a mínim 17 més. Portland apunta a un marge de 4-6 setmanes de recuperació, tot i que no es descarta que sigui el doble. El representant de l'ex-Penya, Gerard Darnés, té clar quin és l'origen del mal: la clatellada d'Ariza. Des d'aleshores, el dolor ha estat acompanyant habitual i tot va empitjorar fa uns dies en rebre un cop de colze a l'esquena en un entrenament. La ciàtica li feia veure les estrelles i es va escampar avall amb un dolor a la cama. Un parell de consultes van determinar que el quiròfan era la millor opció per recuperar-se.

La llarga baixa de Rudy se suma a un negre panorama. Del cinc titular, Oden és baixa fins a l'octubre, i Batum, fins al març, data que comparteix amb el sisè home, Outlaw. Dos rookies encara no han debutat per problemes físics i el tècnic es va trencar el tendó d'Aquil·les en voler reforçar els entrenament per cobrir la falta de jugadors, mentre que l'amo de la franquícia i un entrenador assistent lluiten per segon cop contra el càncer.

La millora de Memphis
L'alegria s'ha instal·lat en uns Grizzlies cada cop més competitius. Ahir van sotmetre els Cavaliers de LeBron James (43 punts) a la pròrroga (111-109) amb 11 punts i 8 rebots de Marc Gasol. "Sens dubte, és el millor triomf des que sóc a la NBA", va afirmar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.