Esports

"El de Terrassa" rep la Medalla d'Honor de la Ciutat

Xavi Hernández ha rebut aquesta tarda un dels màxims guardons que entrega l'Ajuntament de Terrassa. El futbolista, emocionat, ha assistit a l'acte acompanyat dels seus pares

Xavi Hernández Creus ha rebut aquesta tarda la Medalla d'Honor de la Ciutat de Terrassa. El futbolista del F.C Barcelona, emocionat, ha reconegut sentir-se “un autèntic privilegiat”. Amb els ulls vidriosos ha apuntat que “he tingut la sort de fer de la meva passió la meva professió i realment estic encantat”.

Se li acabaven els adjectius per descriure el moment. “Estic molt orgullós de ser de Terrassa, ho tinc tot aquí, la meva família i als meus amics”. En aquest sentit, Xavi ha dedicat especialment aquest reconeixement “als meus pares, ja que sense la seva ajuda no hagués aconseguit res del que he fet fins ara”.

L'acte ha tingut lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament, i l'encarregat de donar el tret de sortida ha estat el regidor d'esports del consistori, Alfredo Vega. Amb unes breus paraules ha fet balanç de la llarga trajectòria del futbolista local. Començant des de ben petit al Jabac, passant pel Terrassa FC i fitxant als 10 anys pel Barça. “És un exemple d'esforç, disciplina i constància. Uns valors fonamentals que l'han portat a ser la classe de futbolista i persona que és actualment”. Vega ha reconegut que “el Xavi forma part de la història de Terrassa, i tots els seus èxits també han de ser de tota la ciutat”.

El regidor ha donat pas a Joan Vila, director tècnic de la Federació Catalana de Futbol. Ell ha estat l'encarregat de narrar una magnífica glosa que ha provocat que en més d'una ocasió, el futbolista s'hagués d'eixugar les llàgrimes dels seus ulls. Una excel·lent mescla d'adjectius, records i pensaments que han fet posar la pell de gallina a més d'un.

L'encarregat de concloure l'acte ha estat l'alcalde de Terrassa, Pere Navarro que ha començat la seva intervenció assegurant que “el Xavi se la mereix”. Amb un to contundent i segur, Navarro ha afegit que “entreguem una medalla a una persona i a un estil. El Xavi sempre ens fa quedar bé”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.