Esports

Nadal obre avui la final de la Copa Davis a Barcelona contra Berdych

El sorteig celebrat aquest dijous al Palau Sant Jordi ha determinat que després jugaran David Ferrer i Radek Stepanek. Dissabte era el torn del dobles amb Feliciano López i Fernando Verdasco, que s'enfrontaran a Jan Hajek i Lukas Dlouhy

El tenista espanyol Rafael Nadal obrirà aquest divendres a les 16.00 hores la final de la Copa Davis contra el txec Tomas Berdych al Palau Sant Jordi de Barcelona. Després serà el torn de David Ferrer contra Radek Stepanek.

Així ho ha determinat el sorteig celebrat a la pista central del palau aquest dijous, amb la mà innocent de l'alcalde de la ciutat, Jordi Hereu.

Dissabte, a partir de les 16.00 hores, serà el torn del dobles amb Feliciano López i Fernando Verdasco, que s'enfrontaran a Jan Hajek i Lukas Dlouhy, que finalment saltaran a la pista, ja que tot apuntava que serien Berdych i Stepanek els qui també jugarien aquest punt.

Diumenge, a partir de les 12.00 hores, s'enfrontaran els números u, Nadal i Stepanek, i tancaran l'eliminatòria els números dos, Ferrer i Berdych. Els capitans podrien introduir-hi modificacions fins a una hora abans dels partits.

El número u de l'equip espanyol de Copa Davis, Rafa Nadal -segon en el rànquing ATP-, s'enfrontarà en el primer partit amb el número dos de l'equip txec, Tomas Berdych -número 20 en el rànquing ATP-, en el que serà el seu novè enfrontament, amb un balanç favorable al de Manacor de cinc victòries sobre tres del txec.

En l'últim partit que van disputar Nadal i Berdych va sortir vencedor el manacorí.

La reunió de dobles enfrontarà la parella espanyola formada per Feliciano López i Fernando Verdasco contra la parella txeca Jan Hajek i Lukas Dlouhy -aquest últim, sisè en el rànquing de dobles de l'ATP-.

Aquesta elecció del duo txec ha causat sorpresa, ja que, al llarg de la competició de la Copa Davis, la parella Stepanek-Berdych havia disputat tots els partits de dobles. És per aquesta raó que no es descarta un canvi a última hora i que sigui la parella formada per Stepanek i Berdych la que disputi els dobles.

Finalment, diumenge tancarien la competició, si no es produeix cap canvi, els partits entre Nadal-Stepanek i Ferrer-Berdych.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.