Esports

La plantilla del Barça celebra la continuïtat de Guardiola

Els jugadors reben al tècnic amb càlids aplaudiments després de la seva renovació verbal · Ibrahimovic destaca la seva capacitat comunicativa i d’innovació

Situat Pep Guardiola en un cantó de la rotllana, enmig del camp principal de la Ciutat Esportiva, Xavi s’hi va apropar per felicitar-lo i després la resta de la plantilla s’hi va afegir amb un càlid aplaudiment. L’entrenador català va reaccionar enviant carinyosament els jugadors a córrer. Els futbolistes van celebrar la renovació de paraula del tècnic com un signe d’estabilitat al vestidor, a punt de començar la decisiva segona fase de la temporada i amb la precampanya electoral a la cantonada.

“Els aficionats estaran més calmats. A dins sempre hem estat prou tranquils, però ara encara ho estarem més. És un problema resolt”, va afirmar Zlatan Ibrahimovic, que des d’un pla personal també va alegrar-se’n: “Estic feliç per ell perquè m’ha aportat molt i per la confiança que m’ha donat. El Barcelona no podia perdre un entrenador com el mister”.

Són moltes les veus que han elogiat les aportacions de Guardiola al futbol i ahir Ibrahimovic va oferir el seu punt de vista, subratllant-ne la seva capacitat comunicativa i d’innovació. “És un tècnic diferent. El més actiu que he tingut. S’explica amb molta claredat. Es nota que ha estat jugador, per com parla i per com es mou al camp”, va indicar el suec. “Sempre vol aportar coses noves, siguin tàctiques o per millorar altres aspectes. Està pensant en el futbol les 24 hores”, va incidir el davanter.

Però la renovació verbal de Guardiola no va monopolitzar l’entrenament matinal, perquè Seydou Keita –després de 20 dies fora a la Copa d’Àfrica– també va fer acte de presència. El malinès ja pot ser titular demà a Valladolid per les absències de Yaya Touré i Sergio Busquets. Qui tampoc no es va entrenar va ser Carles Puyol, amb algunes molèsties a l’esquena, tot i que no ha de tenir problemes per jugar a Zorrilla. Allà el Barça pot tancar la primera volta invicte, rècord de la història del club. “Estaria bé aconseguir-ho, però no hi pensem. El rècord no és important, la qüestió és guanyar el màxim nombre de partits”, va valorar Ibrahimovic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.