Esports

"Estarem sols d'aquí al final"

L'entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, demana a l'afició blaugrana que no deixi d'acompanyar l'equip en aquest últim tram de la temporada. Aquest dimecres 88.543 barcelonistes han donat suport a l’equip des de les grades del Camp Nou

Per tercer any consecutiu el Barça és entre els vuit millors equips d'Europa i l'entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, ha volgut fer una crida a l'afició perquè no deixi d'acompanyar l'equip en aquest últim tram de la temporada.

"Estarem sols d'aquí al final. Ens vindran per tot arreu. Tant a casa com a fora ens vindran per tot arreu. Estarem sols. I potser som pocs, però si hi som tots, els que som aquí al vestidor i sobretot la gent que ve al camp, som capaços d'intentar-ho", ha advertit.

De fet, després de superar amb autoritat l'Stuttgart per 4-0, el tècnic barcelonista ha valorat: “Han vingut gairebé noranta mil persones i amb ells som molt més forts. Estem millor acompanyats. Sabem que la resta no ens ajudaran. Que no ens deixin sols.”

I és que ahir, al Camp Nou, hi havia 88.543 barcelonistes donant suport a l'equip des de les grades. Un aforament que només ha estat superat pel partit contra el Madrid i l'últim partit de Champions de la temporada passada.

Guardiola dóna un valor molt especial a aquesta classificació, principalment tenint en compte que, en els darrers anys, únicament el Manchester United ha aconseguit accedir als quarts de final de la Champions l’any següent d’haver-se proclamat campió: “Això significa que no és gens fàcil. És una molt bona notícia tornar a estar entre els vuit millors d’Europa, i una gran alegria poder tornar a veure un partit de Champions a l’estadi. Ens fa molta il·lusió.”

Aquest divendres es farà el sorteig dels quarts i el Barça coneixerà el nom del seu rival en la següent ronda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.