Esports

Cristiano, 15 dies de baixa

El futbolista vola cap a Madrid perquè els metges del club blanc examinin la seva lesió

La selecció de Portugal va vèncer (3-0) a Hongria en un partit corresponent a la fase de classificació per al Mundial de Sud-àfrica.

Ara bé, una de les notícies del partit ha estat la recaiguda de la lesió al turmell de Cristiano Ronaldo que es va haver de retirar quan tot just s'havien disputat 25 minuts de la primera part del partit enmig d'una ovació de l'afició.

I el cert és que la recaiguda de Cristiano preocupa la selecció de Portugal i, de retruc, el Reial Madrid. De fet, aquest mateix diumenge, el futbolista vola cap a Madrid perquè els metges del club blanc examinin la seva lesió.

Després d'aquesta exploració, decidiran si el nou fitxatge estrella de Florentino Pérez segueix concentrat amb Portugal o abandona la selecció i es posa en mans dels serveis mèdics del club madridista.

El seleccionador de Portugal, Carlos Queiroz, va reconèixer al final del partit que "el més probable" és que Cristiano Ronaldo no estigui disponible dimecres per al decisiu partit contra Malta.

Segons Queiroz, la recaiguda en la lesió va ser per l'esforç de Ronaldo i no pas per l'agressiva defensa dels hongaresos.

No obstant això, el tècnic va assegurar que els metges li havien dit que el davanter es trobava en condicions òptimes per jugar però que "tenia l'ordre d'avisar si se sentia malament", com va fer al minut 27 de la primera part.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.