Esports

Coma guanya la novena etapa del Dakar

Despres segon i 'Chaleco' López tercer

El català Marc Coma (KTM) ha guanyat avui la novena etapa de motos del Dakar, entre Copiapó i La Serena, per davant del francès Cyril Despres (KTM) i del xilè Francisco 'Chaleco' López (Aprilia), que ha estat tercer.

El català ha recorregut els 170 quilòmetres cronometrats en 2 hores, 12 minuts i 30 segons, quatre segons més ràpid que Despres, líder destacat de la general. 'Chaleco' López, vencedor de l'etapa de diumenge, ha seguit amb un bon ritme de carrera i ha marcat un minut i 14 segons més que Coma. Quart ha estat el noruec Pal Ullevalseter (KTM) i cinquè el francès Alain Duclos (KTM).

La jornada d'avui no ha tingut massa incidència en la classificació general de classificacions, on Despres segueix al capdavant amb un ampli avantatge d'una hora, 21 minuts i 50 segons sobre Ullevalseter.

A diferència dels altres dies, els pilots han sortit avui en grups de vint, per encarar un exigent traçat en forma de bucle per les dunes que envolten la ciutat de Copiapó.

Demà, en la desena etapa entre La Serena i Santiago, el Dakar acomiadarà temporalment la sorra i les dunes per centrar-se en sinuoses pistes de terra entre turons. Seran 586 quilòmetres, dels quals 238 són cronometrats, per arribar a les portes de la capital xilena.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.