Esports

Laporta denuncia de nou una conjura contra el club pel seu catalanisme

Sosté que assumptes com el de l'espionatge a vicepresidents o la conversa amb el president d'Extremadura han aparegut als mitjans pel nacionalisme que defensa

El president del Barcelona, Joan Laporta, ha insistit aquest diumenge a denunciar una conjura contra el club provocada pel catalanisme que, des de l'actual junta, s'ha transmès.

Segons Laporta, assumptes com el de l'espionatge a vicepresidents o la conversa que va mantenir amb el president d'Extremadura han aparegut als mitjans i s'han convertit en armes contra ell i la seva directiva pel nacionalisme que defensa.

El dirigent blaugrana ha anat aquest diumenge a la celebració del 50 aniversari de la penya Joan Gamper d'Amposta i, allà, ha manifestat en relació als èxits històrics aconseguits pel club la temporada passada que "no suporten que hagi passat al Barça més catalanista de la història i més universal".

Joan Laporta ha assenyalat en la mateixa línia que el triplet "va calar. I un resultat que ha calat és el 2 a 6 i això encara no ho han paït perquè cada dia intenten crear-ne una de nova per desestabilitzar el Barça en el millor moment de la història".

A la celebració hi ha anat també Manel Gamper, nét del fundador del Barcelona. Laporta ha destacat que posessin el nom de Joan Gamper a la penya fa 50 anys en plena dictadura franquista, recordant que el suís "era un home que tenia uns ideals molt clars i profunds, i que estimava molt aquest país".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.