Esports

Iniesta i Henry, a punt per a la final de la Champions

Els dos jugadors lesionats participen en l'últim entrenament de l'equip de Guardiola abans de marxar a Roma

El migcampista Andrés Iniesta i el davanter Thierry Henry han completat aquest dilluns, per primera vegada, un entrenament amb l'equip, fet que constata la possibilitat que finalment puguin jugar aquest dimecres la final de la Lliga de Campions a Roma contra el Manchester United.

Encara que tots dos s'han exercitat a un ritme menor al de la resta de companys, tant Iniesta com Henry han completat l'entrenament sense problemes, i fins i tot han participat en el partidet amb el qual el conjunt blaugrana té el costum d'acabar els entrenaments.

Iniesta es va fer una ruptura muscular al recte anterior de la cuixa dreta en el partit de Lliga contra el Vila-real, mentre que Henry es recupera d'una contusió al genoll dret durant el partit amb el Reial Madrid.

Sobre la situació dels dos jugadors, n'ha parlat Xavi a la roda de premsa: “Les sensacions són bones, tant per als jugadors com per a nosaltres, per poder-los tenir”.  "Els he vist molt bé, molt a gust i molt còmodes des del principi. Si no passa res estrany, jugaran la final", ha assegurat.

Encara que cap dels dos no té l'alta mèdica oficial, Iniesta i Henry viatjaran aquest dimarts a la capital italiana i tenen tots els números per estar a l'onze titular contra el conjunt d'Alex Ferguson.

Pep  Guardiola s'emporta els 24 jugadors del primer equip -inclosos el sancionat Abidal i els lesionats Gabi Milito, Rafa Márquez, Dani Alves, Albert Jorquera i Víctor Sánchez- i dos jugadors més del filial, els defenses Alberto Botía i Marc Muniesa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.