Esports

Pete Mickeal, primer fitxatge per al pròxim projecte de Xavi Pascual

Mickeal, de 31 anys, ha signat un contracte per a les dues pròximes campanyes, encara que el club barcelonista té la potestat de liquidar-lo en acabar el primer exercici

L'aler nord-americà Pete Mickeal, exjugador del Tau Cerámica, s'ha convertit en el primer fitxatge del Regal FC Barcelona per a la temporada que ve, segons ha anunciat aquest dilluns el club català.

Mickeal, de 31 anys, ha signat un contracte per a les dues pròximes campanyes, encara que el club barcelonista té la potestat de liquidar-lo en acabar el primer exercici. El seu fitxatge ajudarà a reforçar la posició d'aler alt a l'equip de Xavi Pascual, després de la greu lesió soferta per Lubos Barton.

L'aler va arribar a la Lliga ACB el 2005. Va signar pel Leche Río Breogán procedent del Makedonikos grec i es va convertir en el jugador revelació de l'ACB, amb 19 punts per partit i una valoració de 21,3, la més alta de la temporada.

En les dues últimes temporades, Mickeal ha jugat a les files del TAU vitorià, equip amb el qual va guanyar una Lliga ACB (2007-08) i va ser elegit jugador més determinant d'aquella final.

Aquesta temporada, Mickeal ha estat un dels jugadors més destacats de l'equip de Dusko Ivanovic i ha fet una mitjana de 12 punts, 5 rebots, 24 minuts i una valoració de 14 en els 44 partits de Lliga ACB disputats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.