Esports

El belga De Bleeckere arbitrarà dimecres el Barça-Inter

Només ha coincidit amb el Barça un cop aquesta temporada, a la Supercopa d'Europa contra el Xhakhtar a Mònaco, on els de Guardiola es van imposar 1-0

La UEFA ha anunciat aquest dilluns que el belga Frank de Bleeckere dirigirà el partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions entre el Barça i l'Inter de Milà dimecres que ve dia 28 al Nou Camp.

De Bleeckere, un dels àrbitres de la UEFA seleccionats per al Mundial de Sud-àfrica 2010, només ha coincidit amb el Barça una vegada aquesta temporada en el partit de la Supercopa d'Europa jugat a l'agost contra el Xakhtar Donetsk a Mònaco, que es va saldar amb una victòria per a l'equip de Guardiola (1-0).

En els seus anteriors partits amb el Barça, cinc en total, els blaugranes van guanyar dos partits més, en van empatar un, contra el Panathinaikos grec (0-0) en la temporada 2005-2006, i en van perdre un altre en la campanya 2006-2007, al camp del Chelsea (1-0).

Les victòries es remunten a la temporada 2002-2003 contra el Newcastle (3-1) i a la campanya següent (2003-2004) al camp del Brondby (0-1).

L'àrbitre belga també va ser designat per la UEFA per dirigir l'octubre passat el partit entre el Reial Madrid i el Milan (2-3) en la fase de grups de la Lliga de Campions, en què també va xiular el partit Apoel-Atlètic de Madrid (1-1) al novembre.

El mes passat va arbitrar el partit d'anada dels quarts de final entre el Bayern de Munic i el Manchester United (2-1).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.