Esports

Iniesta: "Veig la meva incorporació molt a prop, l'únic que vull és jugar i tornar a sentir-me futbolista"

Pel que fa a la renovació, el jugador s'ha mostrat convençut que tot anirà bé

El jugador del Barça Andrés Iniesta ha confirmat avui, durant la presentació del seu llibre Un any al paradís, que la tornada al terreny de joc està "molt a prop", ja que es troba "bé", i ha afegit que l"únic" que desitja és que arribi el partit contra el Getafe per "tornar" a sentir-se "futbolista".

El blaugrana encara no ha debutat aquesta temporada per problemes de lesions. Unes experiències que explica en el llibre, un diari fet per ell sobre la temporada del triplet. "No tinc cap por de recaure perquè afortunadament estic i estaré en bones mans i no tornaré a caure en aquest error. Esperem que les lesions hagin estat una cosa del passat i que em deixin tranquil", ha dit Iniesta.

"Els 17 dies des que em vaig lesionar fins a la final de Roma han estat un no poder viure, pensar 24 hores en aquesta final té el seu desgast. Vam tenir la recompensa de guanyar i estic encantat d'haver patit", ha subratllat.

Pel que fa a la renovació, el jugador s'ha mostrat convençut que tot anirà bé. "Em sento molt estimat aquí i molt a gust. Mai no li he demanat res al club i sempre ha estat el club qui m'ha valorat. Només espero seguir sentint-me igual d'estimat que sempre i espero jugar fins al meu últim partit de la carrera en aquest estadi", ha assenyalat.

Quan li han preguntat sobre la seva comparació amb el madridista Kaká, el noi de Fuentealbilla ha recalcat que cadascú juga a la seva manera, i no ha volgut entrar en el tema. "Jo no necessito ser Kaká per fer el meu futbol, cadascú és diferent i farà el millor per al seu equip, no tenim res a veure", ha apuntat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.