Esports

"No serà un passeig"

Puyol avisa que el Valladolid s'hi juga molt i que serà difícil. Considera que serà important controlar l'eufòria i l'ansietat

El discurs prudent i gens triomfalista ja ha impregnat la plantilla del Barça. Sigui o no petició expressa de Pep Guardiola, segur que no hi ha cap jugador que s'atreveixi a donar la lliga per guanyada en qualsevol aparició pública. I això que el FC Barcelona ho té tot a favor.

Sap que no pot especular perquè només li val la victòria i es juga el campionat al Camp Nou davant la seva afició. Ahir una veu respectada com la del capità Carles Puyol advertia de les dificultats del duel contra el Valladolid. "És un partit difícil contra un rival que s'està jugant la permanència. No serà un passeig perquè no hi ha partits fàcils", va dir.

Puyol va reconèixer que guanyar la lliga davant la pròpia afició "és un plus", però que també té una part negativa i és que s'haurà de controlar «l'eufòria» que es pugui viure a les grades i l'"ansietat" que això pot provocar en l'equip. No precipitar-se serà clau pel capità barcelonista.

Xavi i Iniesta
La més que possible absència del migcampista de Terrassa, un futbolista imprescindible per a Guardiola –l'ha fet jugar amb una petita lesió– és un contratemps per a l'equip, però el capità blaugrana està convençut que se sabran sobreposar. "És bàsic per nosaltres, però segur que sortirà un jugador que també ho farà molt bé".

I per si el comitè d'apel·lació decideix no fer cas del recurs blaugrana, el centre del camp podria recuperar una altra peça clau, Andrés Iniesta, absent en l'últim mes per un trencament muscular. Puyol va deixar a les mans de les "sensacions" del manxec i de l'opinió dels metges la decisió final de fer-lo jugar contra el Valladolid, però creu que "mereix estar en l'últim partit".

També es va alegrar molt per la preselecció de Valdés i Pedro amb l'absoluta estatal per al mundial de Sud-àfrica. "S'ho mereixen. Jo me'ls enduria amb els ulls tancats. Espero que estiguin en la llista definitiva", va afirmar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.