Esports

Víctor Muñoz diu que als blaugranes els tocarà patir

Lliga BBVA

“En el futbol professional no existeixen els colors, et deus al club que et paga. Intentarem fer-li molt de mal al Barça”. Són paraules a Ràdio Madrid de Víctor Muñoz, tècnic del Getafe, que deixen al descobert les expectatives que s’ha marcat el tècnic aragonès davant l’equip en què va militar fins i tot com a capità durant molts anys. “Tothom està molt concentrat, segur que ho farem molt bé i com al partit de la primera volta els crearem molts problemes. Sempre tindrem possibilitats de guanyar, pel nostre joc, per la nostra forma d’actuar i per la nostra mentalitat”, va afegir.

Ahir tocava roda de premsa amb la presència dels mitjans catalans i Víctor va filar molt prim per no provocar el rival. Al contrari, com a gat vell que ja és, va repartir elogis a jugadors i a Guardiola, al joc de l’equip blaugrana, a l’esquema tàctic, i va canviar el seu discurs per dir que guanyar el Barça suposaria una “gesta”.

La temporada de Víctor al Getafe ha estat complicada. Tot el Coliseum Alfonso Pérez la va prendre amb ell des de les primeres jornades, i només gràcies al president Ángel Torres ha pogut treballar amb una tranquil·litat impossible en qualsevol altre club sota aquestes condicions de pressió. Ara, després del baló d’oxigen incalculable que va ser la victòria a Sevilla, és conscient que té un excel·lent aparador amb el Barça demà i el Madrid dimarts, en un moment clau per al desenllaç de la Lliga. Torres ja ha deixat caure la possible renovació, però el tècnic creu que “no és el moment més oportú”, conscient que una ratxa positiva davant els grans li permetria deixar enrere aquest malson madrileny per buscar-se una destinació molt més gratificant.

El seu recital d’afalacs va començar amb Iniesta, el seu preferit, però lluny de les individualitats va enaltir l’equip, el joc col·lectiu. “El que més em crida l’atenció del Barça és que defensen bé, de forma ordenada, junts i agrupats. Els equips grans solen fallar en això. Aquest és el canvi fonamental d’aquest Barça”, va assenyalar.

Víctor no va dubtar a qualificar Guardiola com l’absolut responsable d’aquest èxit: “Semblava impossible, però està fent una feina magnífica”. I no van ser les úniques paraules per al seu excompany. “Van líders i practicant el millor futbol del món, no hi cap equip que ho iguali, i en el seu primer any. Pep té suficient experiència per afrontar els moments clau malgrat ser molt jove. Tot ho té a favor”. 

“I la clau per guanyar el Barça, mister?”. “Tenir molta sort i no anar mai a remolc al marcador, si ens avancem estaran obligats a arriscar”, va concloure.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.