Esports

Guardiola: "Europa és molt dura"

L'entrenador blaugrana admet que l'equip ha estat lluny del seu millor nivell però reivindica la importància d'un resultat que permet tenir-ho tot a favor per sentenciar al Camp Nou

A diferència d'altres dies, Guardiola no va ser excessivament crític amb els seus jugadors. Va admetre que l'equip havia estat lluny del seu millor nivell però va reivindicar la importància d'un resultat que permet tenir-ho tot a favor per sentenciar al Camp Nou: «El resultat és molt bo, i això és important; no amago que ho hem de fer molt millor per arribar a final de temporada i poder guanyar coses.» Creu que en la primera part a l'equip se li poden retreure moltes coses, però en cap cas falta d'actitud: «No poso en dubte l'actitud dels jugadors. Quan no es juga bé pot fer la impressió que l'equip no és agressiu, però no ha estat el cas. És cert que no ens hem col·locat del tot bé, que Xavi ha jugat fora del seu lloc, i és cert que hem tingut problemes; això no és actitud.»

Tot i això, ahir va optar per protegir l'equip, especialment quan se li va criticar el joc: «Jo sempre reconec el meu equip. Jugui bé o malament aquest equip sempre ho intenta. En aquest sentit, la resposta és molt bona.» Admet que el gol de l'empat va arribar en el moment precís: «El gol ens ha asserenat. Ens ha anat molt bé, però hem de tenir clar que això són els vuitens de la Champions, que tots els equips són molt bons i que si no estàs fi les coses costen. No hem obtingut un mal resultat; podem dir que és un relatiu bon resultat.» I va destacar un cop més el partit d'Ibrahimovic: «Treballa molt. El que passa és que a vegades ens costa molt trobar-lo. Vull que faci gols perquè el nou ha de fer-ne i perquè els necessita. Després del gol s'ha animat i ha participat molt més, però una vegada més estic molt satisfet del seu partit.» Va deixar clar que no havia arriscat amb Xavi –«ha jugat perquè a banda que les seves sensacions eren bones, li hem fet mil proves i no hi havia cap risc de recaiguda», va dir– i va ser contundent respecte del partit de tornada. «Nosaltres ho tenim tot molt fresc perquè som els campions, però Europa és molt dura i molt exigent. L'eliminatòria està oberta.»


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.