Esports

Rosell es compromet a no apujar la quota de soci en tres anys

L'exvicepresident esportiu, ha defensat una política d'austeritat pel club, sobretot a partir de reduir les despeses i enfocar-les a l'àrea esportiva

Rosell ha criticat avui al programa de TV3 El matí que el club tingui un deute de 489 milions d'euros, però ha assegurat que no apujarà durant tres anys la quota, ni vendrà patrimoni. Rosell s'ha mostrat favorable a remodelar el Camp Nou, però s'ha oposat al projecte de Norman Foster que va seleccionar l'actual directiva i, en canvi, ha proposat construir un nou Palau Blaugrana. L'exvicepresident esportiu, ha defensat una política d'austeritat pel club, sobretot a partir de reduir les despeses i enfocar-les a l'àrea esportiva.

"La requalificació del Mini Estadi per part de l'Ajuntament de Barcelona, aprovada la setmana passada, donarà entre 60 i 70 milions al club i això no té sentit. Potser ara és massa tard per tirar-ho enrere", ha lamentat Rosell, que tanmateix ha celebrat "sentir que els candidats que van estar a favor del projecte Foster ara tirin enrere i vegin que és dolent pel club".

Rosell també s'ha felicitat que durant els darrers anys s'hagin "expulsat els violents de l'estadi" i ha recordat que tres dels actuals candidats van proposar la mesura de fer fora els Boixos Nois del Camp Nou. 

En contraposició al lema de Joan Laporta, dient que la seva gestió es resumia en tres paraules: "Cruyff, Catalunya i Unicef", Rosell ha dit que la seva proposta es basa en Catalunya, el soci, la Masia i la solidaritat". Sobre la Masia, Rosell vol "potenciar-la i tenir controlat el talent que hi hagi fora i fitxar-lo quan convingui".

Sobre la continuïtat de l'actual director general, Joan Oliver, Rosell ha dit: "No el mantindré perquè va espiar directius del club".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.