Esports

Un esquinç al turmell mantindrà Cristiano Ronaldo un mes fora del camp

El fitxatge estrella del Reial Madrid es perdrà com a mínim els partits de Lliga contra el Valladolid, Sporting i Getafe, i la doble confrontació de Champions contra el Milan

El portuguès Cristiano Ronaldo estarà un mes de baixa després que una ressonància magnètica revelés que té un un esquinç del lligament lateral intern al seu turmell dret.

El jugador del Reial Madrid es va ressentir de les molèsties a la zona al partit entre Portugal i Hongria, i va tornar aquest diumenge a Madrid perquè els metges del club l'examinessin.

"Després de l'exploració clínica i la ressonància magnètica feta, el jugador té una recaiguda de la seva lesió al turmell dret, consistent en un esquinç del lligament lateral intern grau I-II amb inflamació i edema ossi a l'astràgal. Temps estimat de baixa, 3-4 setmanes segons evolució clínica", indica l'informe mèdic de la pàgina web del club blanc.

Així, Cristiano Ronaldo es podria perdre al voltant d'un mes de competició, i depenent de la seva recuperació seran tres (Valladolid, Sporting i Getafe) o quatre partits de la Lliga BBVA en els quals estigui absent, per la qual cosa podria no jugar el derbi contra l'Atlètic de Madrid (7/8 de novembre). A més, tampoc estarà a la Lliga de Campions en la doble confrontació contra el Milan (21 d'octubre i 3 de novembre).

El portuguès es va haver de retirar en el minut 25 del partit entre la seva selecció i Hongria després de ressentir-se del dolor en el turmell dret. El madridista arrossegava aquesta lesió des del partit de Champions contra l'Olympique de Marsella, i ja li va fer perdre's l'última jornada de Lliga contra el Sevilla.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.