Esports

Nadal venç en el primer partit contra la república Txeca

El de manacor ha guanyat per 7-5, 6-0 i 6-2. Ara, David Ferrer s'enfrontarà a Radek Stepanek en el segon partit de la primera jornada de la final

Rafal Nadal ha proporcionat el primer punt a l'equip espanyol, després de superar el txec Tomas Berdych per 7-5, 6-0 i 6-2, en el primer enfrontament de la final de la Copa Davis contra la República Txeca, que es disputa al Palau Sant Jordi de Barcelona.

El tenista manacorí, que ha sumat la seva tretzena victòria consecutiva en aquesta competició, ha trigat dues hores i vint-i-vuit minuts a solucionar el partit, que posa per davant el conjunt d'Albert Costa a la sèrie per revalidar el títol conquistat fa un any a Mar del Plata, contra l'Argentina.

La victòria contra Berdych, en el retrobament amb la terra batuda des que el 31 de maig passat fos eliminat de Roland Garros contra el suec Robin Soderling, significa la primera victòria del balear després de quatre partits perduts.

Després del triomf de Nadal, David Ferrer s'enfrontarà a Radek Stepanek en el segon partit de la primera jornada de la final.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.