Esports

Ibrahimovic assegura que l'oferta del Barça li resulta "interessant"

El davanter suec ha dit que, de moment, se sent un jugador de l'Inter de Milà

El davanter suec de l'Inter de Milà, Zlatan Ibrahimovic, ha assegurat que si l'oferta del Barcelona pels seus serveis és "concreta", li resultaria "interessant", però que de moment ell se sent un jugador interista. Segons unes declaracions recollides avui pel diari esportiu Gazzetta dello Sport, Ibrahimovic assegura estar "tranquil" i no sentir "cap estrès".

"M'he assabentat de tot després de l'amistós d'ahir... Si ells han concretat l'oferta, és interessant. De moment estic bé aquí, sóc de l'Inter, jugo a l'Inter. Fins i tot l'amistós de demà, si no passa res", ha afirmat el punta suec.

Ibrahimovic, que està amb la resta del seu equip a Los Angeles, en una gira de preparació de la temporada que ve, potser no vestirà el deu de l'Inter, un número que havia demanat "fa un mes".

El president del Barça, Joan Laporta, va confirmar ahir que existeix "un principi d'acord" amb l'Inter Ibrahimovic, que arribaria al conjunt blaugrana a canvi d'uns 40 milions d'euros més el traspàs del camerunès Samuel Eto'o. En l'operació també entraria el migcampista del Barcelona, Aleksander Hleb.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.