Esports

"Ells s'hi deixaran la pell, nosaltres la gola"

Els aficionats culers s'organitzen per fer la vida impossible als jugadors de l'Inter des del primer moment que trepitgin Barcelona

L'afició blaugrana s'està organitzant perquè dimecres que ve no només el Camp Nou sigui un infern per als jugadors de l'Inter, sinó que ho sembli tota la ciutat. Els culers intentaran, des que els futbolistes de Milà trepitgin l'aeroport del Prat demà a les cinc de la tarda, fer-los la vida impossible.

Amb l'objectiu de coordinar els seguidors, s'ha creat a la xarxa social Facebook el grup Jo sóc dels que no deixaré dormir la nit del dimarts a l'Inter, on s'hi han afegit, fins a la tarda d'avui, unes 600 persones.

"Es tracta d'ajuntar-nos tots davant l'hotel on dormi l'Inter (segurament Juan Carlos I) i portar bocines i tambors. Junts podem fer que tinguin la nit més pesada de la seva història i així que surtin al camp ja condicionats, cansats, espantats i derrotats", es pot llegir a la informació del grup.

Els aficionats també s'estan posant d'acord per vestir els balcons de la ciutat amb banderes del Barça, seguint l'embranzida de l'entrenador Pep Guardiola, que dissabte passat va demanar al públic que omplís les grades del Camp Nou amb samarretes de l'equip.

L'Inter de Milà, que té una avantatge de 3 a 1, es juga dimecres que ve amb el Barça les semifinals de la Lliga de Campions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.