El Nàstic trenca la mala ratxa contra el Llevant (2-0)

Lliga Adelante

El Nàstic s'ha emportat els tres punts davant el Llevant en imposar-se amb claredat 2-0, els dos gols marcats per Serge N'Gal.

La victòria dels de Ferrando serveix per apaivagar els ànims de l'entorn i allunyar els fantasmes de descens que havien aparegut en l'última setmana.

El Llevant ha començat manant i ha tingut la primera ocasió clara als dos minuts, amb un remat de Parri després d'un cop de cap de Robusté que ha sortit pels pèls. La rèplica ha arribat per als locals després d'un córner que Mairata ha rematat al pal amb ajuda de Reina.

Les ocasions s'han succeït per part dels dos conjunts. En començar la segona part ha marcat el Nàstic. Sense temps per col·locar-se sobre el terreny de joc, els locals s'han acostat a l'àrea per la banda dreta perquè N'Gal rematés. I deu minuts més tard, els de Ferrando han repetit la mateixa jugada, aquesta vegada a la contra, perquè N'Gal marqués el segon.