Esports

Nadal supera l'italià Seppi al seu debut a Cincinnati

El manacorí s'enfrontarà al francès Mathieu en tercera ronda

El tenista espanyol Rafa Nadal, cap de sèrie número tres, va debutar amb un triomf davant l’italià Andreas Seppi en la segona ronda del Masters 1.000 de Cincinnati (Estats Units), prova del circuit de la ATP dotat amb 3 milions de dòlars en premis, a qui va derrotar en dos sets per 7-6 (4) i 7-6 (3).

Rafa Nadal, que va guanyar després de dues suspensions per la pluja en 2 hores i 10 minuts, va exhibir una versió una mica millorada del jugador que va tornar a les pistes a Mont-real després de dos mesos absència per les molèsties cròniques als genolls, encara que va demostrar que encara li falta molt rodatge per recuperar el tenis que el va situar com a millor tenista del món.

Nadal va alternar grans cops amb nombrosos errors no forçats fins a 20 en el primer set davant un jugador que no és gaire avall en el rànquing, en el lloc 45, però que és un especialista en superfícies dures i va donar molts problemes al balear durant tot el partit. El partit es va suspendre dos cops per la pluja, i finalment Nadal va aconseguir imposar-se i passar a la tercera ronda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.