El Madrid guanya 1-2 a Almeria

Els blancs, que remunten un gol en contra, es mantenen a tres punts del líder Barça

El Reial Madrid es manté a tres punts del líder, el Barça -83 punts per als blaugranes i 80 per als blancs- després d'imposar-se aquest dijous al vespre a Almeria per 1-2. Un partit en què els de Manuel Pellegrini van haver de remuntar un gol inicial del conjunt andalús.

Els visitants han començat dominant al Juegos del Mediterráneo, però al minut 14 l'exespanyolista Albert Crusat ha sorprès Casillas i ha fet pujat l'1-0 al marcador. El gol en contra forçava els blancs ha donar-ho tot per mirar d'anivellar les coses, si no volien dir gairebé adéu a la Lliga. I abans de la mitja hora, Cristiano Ronaldo donava tranquil·litat en fer la igualada.

Amb 1-1 s'ha arribat al descans i a la segona part el Madrid ha continuat portant la batuta i ha disposat d'ocasions per desfer l'empat, si bé l'Almeria també ha portat algun perill a la porteria blanca. Finalment, al 69, Van der Vaart ha donat el triomf als blancs, que continuen esperant l'oportunitat per acostar-se una mica més al Barça.

La 32a jornada s'ha completat amb el València-Athletic (2-0).