Esports

El Regal Barça perd la imbatibilitat a l'Eurolliga a la pista del Partizan

L'equip blaugrana cau a la pròrroga per un punt (67-66) en un final marcat per una discutida decisió arbitral

El Partizan de Belgrad ha posat fi aquest dimecres a la imbatibilitat del Regal Barça a l'Eurolliga després que els de Xavi Pascual perdessin el segon partit del Top 16 a la pròrroga i per només un punt (67-66), després d'una discutida jugada final en què els àrbitres han acabat inclinant-se pel costat local.

El cert és que a la sempre complicada pista sèrbia els blaugranes han hagut de patir des del començament i han anat a remolc en el marcador durant els dos primers quarts (35-24 al descans). Amb tot, els de Pascual han capgirat les coses a la represa i amb 8-23 al tercer període arribaven a l'últim quart amb un avantatge de quatre punts (43-47). En aquest definitiu quart, el Partizan ha aconseguit anivellar les coses i s'ha arribat al final amb empat a 61.

En el temps afegit s'ha mantingut la igualtat i el Barça, ja amb 67-66 al marcador, ha tingut l'oportunitat d'endur-se el triomf en un llançament final de Mickeal just sobre la botzina. El tir tocava el cèrcol i un defensor treia la pilota. El partit estava acabat i la polèmica servida: els blaugranes han demanat la validesa de la cistella i els serbis han proclamat la seva victòria. Els col·legiats ho han discutit amb els tècnics, s'han remirat el vídeo de la jugada i han acabat decidint a favor dels locals. El Regal Barça, que no ha estat tan encertat com en altres ocasions i ha tingut el seu millor home en Lakovic (10 punts), ja ha anunciat que presentarà recurs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’amiant arriba a la Champions

 

Retorns i urgències

barcelona
 
 

Territori Champions

GIRONA
 
la crònica

Perseguint el somni olímpic

Mataró
 

Tot comptant els dies

La Bisbal d’Empordà
 

El gol es resisteix als de davant

Girona
 

En hores baixes

barcelona