Esports

Coma torna a guanyar en el Dakar

En cotxes, Sainz continua líder

El català Marc Coma (KTM) ha estat el primer a creuar la línia d'arribada de la desena etapa del Dakar 2010, disputada avui entre les ciutats de La Serena i Santiago de Xile.

Coma ha emprat un temps de tres hores, deu minuts i 43 segons en l'etapa, que ha inclòs 238 km cronometrats i ha estat escortat pel francès David Fretigne (KTM) i el portuguès Helder Rodrigues (Yamaha). Més enrere han arribat el portuguès Rubén Faria (KTM), el xilè Francisco Chaleco López (Aprilia) i el francès Cyeil Despres (KTM), aquest últim líder de la classificació general amb més d'una hora d'avantatge. 

Cotxes
El madrileny Carlos Sainz ha ratificat el seu lideratge amb el triomf a la desena etapa.  Amb aquest triomf, Sainz ha ampliat en 1.40 minuts la seva renda sobre Nàsser Al-Attiyah (Volkswagen), el seu principal rival en el triomf final a Buenos Aires, que amb la seva quarta posició d'avui ja es troba a 10.06 minuts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.